Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Το Αλαδινού αναδεικνύει τις Βρύσες και το Γεφύρι του.

               Μετά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τον Αύγουστο του 2010, κατά την οποία συζητήθηκε και το θέμα της ανάδειξης των παλαιών βρυσών του Χωριού καθώς και ο φωτισμός του Γεφυριού, το Δ.Σ δραστηριοποιήθηκε άμεσα, προκειμένου να συνταχθούν οι σχετικές μελέτες και  να χρηματοδοτηθούν τα έργα.
               ΄Ηδη οι μελέτες συν ετάχθησαν από τον κύριο Παρασύρη και τον κύριο Περτέση αντίστοιχα. Οι μελέτες για τις βρύσες, υπεβλήθησαν στην Νομαρχία Κυκλάδων και εγκρίθηκε σε αυτή την φάση η συντήρηση-ανάδειξη τριών βρυσών από τις έξι συνολικά και είναι εκείνες οι οποίες ευρίσκονται στις διαδρομές από το Βακόνι προς στο Γεφύρι. Οι βρύσες είναι οι  Κασουγκρή, Σκανταλόρεμα και Κάτω Βρύση. Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε και εντός των ημερών ξεκινούν τα έργα.



               Σε ότι αφορά το έργο του φωτισμού, το Δ.Σ του Συλλόγου, με συντονισμένες ενέργειες φρόντισε για την έκδοση μελέτης, έγκριση από την Πολεοδομία, υποβολή από τον Δήμο αίτησης φωτισμού προς την Δ.Ε.Η και τώρα αναμένει την τελική υπογραφή από την Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: