Θέματα του Συλλόγου Αλαδινού.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ 7/8/2011 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΑΔΙΝΟΥ!   
              Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7/8/2011, στην έδρα του Συλλόγου, η  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αλαδινού. Η Γενική Συνέλευση είχε απαρτία , δεδομένου ότι συμμετείχε, άνω του 50% των ταμειακώς εντάξει μελών. Στην αρχή της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη Προεδρείο, απαρτιζόμενο από τους Δημήτριο Μεντίνη, Νικόλαο Δανιόλο του Ιωάννου και Ιάκωβου Κουρτέση. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ,  Ιωάννης Πιπεργιάς έκανε απολογισμό πεπραγμένων, του πλούσιου έργου του Συλλόγου, των δύο τελευταίων ετών, και δή αναφερόμενος στην ημέρα των εγκαινίων του Σπηλαίου στις 19/9/2010 , τόνισε ότι απετέλεσε την κορυφαία εκδήλωση στο Χωριό, κατά την οποία εργάστηκαν όλοι, για την μεγάλη επιτυχία της. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, κατά την οποία έγιναν διάφορες προτάσεις και ελήφθησαν αποφάσεις.
            Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες, με συμμετοχή δέκα υποψηφίων για το  Δ.Σ και τριών για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Τα αποτελέσματα των εκλογών κατά πλειοψηφία έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  1. Ιωάννης Πιπεργιάς 
  2.Κώστας Σαρρής
  3.Χαρίκλεια Γιαννίση
  4.Μαριλή Φυρίου
  5.Δημήτριος Μαμάης
  6.Νικόλαος Τζιώτης
  7.Δημήτριος Χαζάπης
-----------------------------------------------
  8.Βαλάντης Αχλάδης
  9.Παναγιώτης Μενδρινός του Νικολάου
10.Ιάκωβος Στεφάνου 

Εκ των ανωτέρω εκλέγονται οι επτά πρώτοι.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

1.Λεωνίδας Γιαννίσης
2.Νικόλαος Δανιόλος του Ιωάννου
3.Νικόλαος Δανιόολος του Ιακώβου
------------------------------------------------
Εκλέγονται και οι τρεις

          Στην συνέχεια ο πλειοψηφών Ιωάννης Πιπεργιάς κάλεσε τους εκλεγέντες, για την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικ. Συμβουλίου, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011, προκειμένου το νέο Δ.Σ να συγκροτηθεί σε σώμα. 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΑΔΙΝΟΥ!

              Την Πέμπτη 11/8/2011 και ώρα 9.00μμ, συνήλθαν τα εκλεγμένα από  τις αρχαιρεσίες της 7/8/2011, νέα μέλη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα. Κατά την συνεδρίαση ο πλειοψηφών, αφού συνεχάρη τους εκλεγέντες, τους κάλεσε να ψηφίσουν για τα νέα όργανα του Διοικητικού Συμβουλίου. Από τις διαδικασίες αυτές προέκυψε η ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος:              Ιωάννης Πιπεργιάς
Αντιπρόεδρος:        Κώστας Σαρρής
Γεν. Γραμματέας:    Μαριλή Φυρίου
Ταμίας:                   Χαρίκλεια Γιαννίση
Μέλη:                     Δημήτριος Μαμάης
                              Νικόλαος Τζιώτης
                              Δημήτριος Χαζάπης

                        Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, με συνέπεια, ορθή κρίση και διορατικότητα για το καλό του τόπου στον οποίο ζούμε.

                                                                       J.PΤρίτη, 12 Ιουλίου 2011


ΣΤΙΣ 7-8-2011 Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΑΔΙΝΟΥ!

            Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας, στις 7-8-2011 ημέρα Κυριακή και ώρα 18.30,  στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα μας, στο Σχολείο του Αλαδινού. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα, για τα όργανα του Συλλόγου, ήτοι Διοικητικό Συμβούλιο ή Εξελεκτική Επιτροπή, να υποβάλλουν ανάλογο αίτημα στον Γεν. Γραμματέα Κο Κων/νο Σαρρή τηλ. 22820 22166.
                                                                                       J.P

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΣΤΟ ΑΛΑΔΙΝΟΥ!              Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις τρεις από τις έξι Βρύσες του Χωριού. Με χρηματοδότηση της τέως Νομαρχίας Κυκλάδων, την αμέριστη συμπαράσταση του Κου Αναστασίου και συντονισμένες ενέργειες του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη έργο στον τόπο μας. Συγκεκριμένα  έγιναν έργα συντήρησης, επεμβάσεις εξωραϊσμού μικρής κλίμακας και άσπρισμα. Τώρα απομένουν οι επόμενες τρεις βρύσες, για τις οποίες περιμένουμε την επόμενη χρηματοδότηση. Δείτε παραπάνω το βίντεο! Το επόμενο βήμα είναι να καθαρίσουμε τις πηγές. Σε αυτό θα χρειαστεί εθελοντική εργασία και φροντίδα από τα μέλη μας, ιδιαίτερα των μεγαλύτερης ηλικίας.

 ΣΤΙΣ  9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ 
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ !


Ο Πρόεδρος και τά μέλη του Δ.Σ κατά την εκδήλωση.

            Στις 9 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αλαδινού η " Αγία Τριάδα ", για το έτος 2011, στο Κέντρο Διόνυσος στην Μεσαριά  ΄Ανδρου. 
           Πριν την κοπή, έγινε ομιλία από τον Πρόεδρό του κο Πιπεργιά, παρουσία των μελών του Δ.Σ, όπου αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους για το νέο χρόνο, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του παρελθόντος έτους και έδωσε το στίγμα για τον επόμενο. 
          Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι με απόφαση του Συλλόγου, στο μέλλον θα βραβεύονται, όσοι από τα μέλη του, παρέχουν ανιδιοτελώς και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου των Υπηρεσιών τους. Για τους προαναφερόμενους λόγους, τιμήθηκαν ο κος Ιωάννης Νέρης του Νικολάου και ο κος Ιωάννης Χαλάς, για τις υπηρεσίες τους ως ιεροψάλτες, επί πολλά έτη, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Αλαδινού.
           Ακολούθησε η κοπή της πίτας και το τυχερό έτυχε στον νεαρό Θεόδωρο Χαζάπη. Το δώρο ήταν μια ασημένια εικόνα της Αγίας Τριάδος.
       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο τέως Έπαρχος ΄Ανδρου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κος Ιωάννης Μαλταμπές, η πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεσαριάς κα Ιουλία Λένου, η αντ/δρος του Συλλόγου Μεσαριάς Πόπη Κοραχάη και η αντ/δρος του Συλλόγου Μαινήτων  κα  Ρίτσα  Ζαννάκη.
            Ευχόμαστε Καλή Χρονιά και του Χρόνου.
J.PΚυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010


Το Αλαδινού αναδεικνύει τις Βρύσες και το Γεφύρι του.

               Μετά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τον Αύγουστο του 2010, κατά την οποία συζητήθηκε και το θέμα της ανάδειξης των παλαιών βρυσών του Χωριού καθώς και ο φωτισμός του Γεφυριού, το Δ.Σ δραστηριοποιήθηκε άμεσα, προκειμένου να συνταχθούν οι σχετικές μελέτες και  να χρηματοδοτηθούν τα έργα.
               ΄Ηδη οι μελέτες συν ετάχθησαν από τον κύριο Παρασύρη και τον κύριο Περτέση αντίστοιχα. Οι μελέτες για τις βρύσες, υπεβλήθησαν στην Νομαρχία Κυκλάδων και εγκρίθηκε σε αυτή την φάση η συντήρηση-ανάδειξη τριών βρυσών από τις έξι συνολικά και είναι εκείνες οι οποίες ευρίσκονται στις διαδρομές από το Βακόνι προς στο Γεφύρι. Οι βρύσες είναι οι  Κασουγκρή, Σκανταλόρεμα και Κάτω Βρύση. Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε και εντός των ημερών ξεκινούν τα έργα.               Σε ότι αφορά το έργο του φωτισμού, το Δ.Σ του Συλλόγου, με συντονισμένες ενέργειες φρόντισε για την έκδοση μελέτης, έγκριση από την Πολεοδομία, υποβολή από τον Δήμο αίτησης φωτισμού προς την Δ.Ε.Η και τώρα αναμένει την τελική υπογραφή από την Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου.

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ BLOG ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΑΔΙΝΟΥ ΑΝΔΡΟΥ.

           Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του blog, είναι η προβολή ειδήσεων και θεμάτων, που αφορούν το Αλαδινούκαι την  Άνδρο γενικότερα,  η ενημέρωση των μελών και φίλων του Συλλόγου.         Επίσης αποτελεί το μέσον ενημέρωσης των επισκεπτών, σχετικά με την λειτουργία και τον τρόπο επίσκεψής τους στο Σπήλαιο Φόρος.
  

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010


ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ

        Δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αλαδινού εξελέγησαν στο τοπικό Συμβούλιο Μεσαριάς. Πρόκειται για τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Σαρρή και την κ. Ζάννα Ζαννή-Γιαννίση μέλος. Πρόεδρος του τοπικού επανεξελέγη η κ. Ιουλία Λένου.

                                Συγχαρητήρια σε όλους !