Ευχές του Συλλόγου μας.


Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Ευχές του Συλλόγου μας.


Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΑΔΙΝΟΥ!


Ακολουθεί επιστολή του Προέδρου προς τα μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου μας!ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ  ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ                                              

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΛΑΔΙΝΟΥ  ΑΝΔΡΟΥ
        ‘’Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ’’
          845  00   ΑΝΔΡΟ


                                              Πληροφορίες: Ιωαν. Πιπεργιάς
Τηλέφωνο:     22820 51554 - 6974485211
Ημερομηνία:   2/12/2010


             Αγαπητά μέλη και φίλοι του Αλαδινού
             Με την ευκαιρία της παρούσης επικοινωνίας μαζί σας, που απέχει ακριβώς ένα έτος από την προηγούμενη, θέλω να σας ενημερώσω για το τι ακριβώς έχει συμβεί την χρονιά που μας πέρασε.
             Πέρυσι στην επιστολή μας, είχαμε αναφερθεί στην ανάγκη για ολοκλήρωση του έργου, επισκεψιμότητας του Σπηλαίου του Αλαδινού. Σήμερα, είμαστε σε θέση  να πούμε, ότι όλα όσα ως ευχή πραγματοποίησης είχαμε αναφέρει, έχουν ήδη εγκαινιαστεί. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η πρόσβαση από το μονοπάτι προς την είσοδο του Σπηλαίου με περίτεχνη κλίμακα  από 82 σκαλοπάτια και 3 πλατύσκαλα, με  ταυτόχρονη διαμόρφωση της πάνω εισόδου από το μονοπάτι και κατασκευή δυο λαμπάδων. Το έργο κατασκευάστηκε, από τον Παναγιώτη Μενδρινό του Νικολάου, μέλος του Συλλόγου μας, εξολοκλήρου από ντόπια πέτρα. Ταυτόχρονα έγινε ήπιας παρέμβασης συντήρηση και επισκευή του Γεφυριού του Αλαδινού, από τον Παναγιώτη Μενδρινό του Σταύρου, μέλος του Συλλόγου μας. Επίσης ολοκληρώθηκε η σήμανση για το Σπήλαιο με ξύλινες χειροποίητες πινακίδες.
            Τα δύο παραπάνω έργα εγκαινιάστηκαν ταυτόχρονα την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010, παραμονή του Αγίου Ευσταθίου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυκλάδων  Δωροθέου, του Έπαρχου κ. Ιωάννη Μαλταμπέ, του Δημάρχου ΄Ανδρου κ. Μανώλη Βάμβουκα, του Δημάρχου Κορθίου κ. Ιωάννη Γλυνού και αντιδημάρχων, Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων, Δημοτικών Συμβούλων, Προϊσταμένων Υπηρεσιών, Εκπροσώπων Συλλόγων και Σωματείων και πλήθος κόσμου. Κατά τον αγιασμό που προηγήθηκε, συμμετείχαν εκτός του Σεβασμιότατου, ο εφημέριος του χωριού και μέλος του Συλλόγου μας, πατέρας Κυπριανός, καθώς και το μέλος του Δ.Σ, πατέρας Ιάκωβος Στεφάνου. Μετά τα εγκαίνια του Σπηλαίου, έγινε επίσκεψη στο Σπήλαιο, το οποίο φωταγωγήσαμε για την ημέρα αυτή. Στην συνέχεια  όλοι οι επισκέπτες επέστρεψαν στο Γεφύρι του Αλαδινού, όπου παρακολούθησαν τον εσπερινό, στο εξωκλήσι του Αγίου Ευσταθίου. Μετά τον εσπερινό έγινε κέρασμα πλησίον του Γεφυριού με μεζέδες και κρασί. Πιστεύω ότι τέτοια εκδήλωση δεν έχει ξαναγίνει στο Χωριό μας, και θα μείνει αξέχαστη στις ψυχές μας.
           Επίσης  ολοκληρώθηκε  ο καθαρισμός του παλαιού μονοπατιού, που οδηγεί από το Αλαδινού στα Φάλικα, και υπεγράφη η Σύμβαση για την ανάδειξη τριών από τις έξι Βρύσες  του Χωριού.
           Όλα όσα προανέφερα, αποτελούν συλλογική δουλειά, όλων των μελών του Δ.Σ, τους οποίους και ευχαριστώ.
           Τέλος είναι πλέον γεγονός, το νέο Blog του Συλλόγου, με την ονομασία ALADIANOS SYLLOGOSANDROU, στην διεύθυνση www.spilaioaladinou.blogspot.com, απ΄όπου ήδη μπορείτε να ενημερώνεστε, για τα νέα και τις δραστηριότητές μας.
« ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ» & «ΑΤΟΜΙΚΗ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ»
               
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
                                                           ΙΩΑΝΝΗΣ   ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Εορταστικές Ευχές !!!!

                       Το Αλαδινού εύχεται, σε όλους τους απανταχού της γης  μέλη και φίλους του, " Καλά Χριστούγεννα " " Καλή Χρονιά " με υγεία και ευημερία.